1. Головна
  2. /
  3. Фото/відео
  4. /
  5. Засідання педагогічної ради

Засідання педагогічної ради

01 листопада 2022 року в Ліцеї №2 Таврійської МР відбулося засідання педагогічної ради онлайн на платформі Google Meet у “Віртуальній учительській”.

У роботі взяли участь 30 педагогічних працівників закладу.

Розглянуто важливі та актуальні питання.

Заступник директора з НВР Грек І.В. розкрила питання “Формування компетентностей педагога та учня ліцею в умовах дистанційного навчання”, також з цієї теми поділилися досвідом вчителі початкових класів Чмиль Н.А., Гузь Л.М., Мосьпан Г.О. та вчитель української мови і літератури та зарубіжної літератури Григорчук О.О.

Заступник директора з НВР Скачкова О.С. доповіла про пріоритети в освіті: формування патріотичної свідомості в умовах воєнного стану. Своїми напрацюваннями поділилися вчителі-предметники Лук’янець С.А., Копил Н.М. та вчителі початкових класів Гузь Л.М., Чмиль Н.А.

Заступник директора з НВР Броннік Т.М. доповіла про підсумки проведення обліку працевлаштування учнів 9 та 11 класів та ознайомила з нормативними документами щодо проведення у 2022/2023 н.р. ДПА осіб, які здобувають початкову, базову та повну середню освіту.

Про стан організації та проведення позакласної та виховної роботи в закладі розповіла заступник директора з НВР Скачкова О.С.

Також на засіданні практичний психолог Ляховецька Н.О. підбила підсумки моніторингу адаптації учнів до дистанційного навчання, педагогічним працівникам надано рекомендації за результатами анкетування батьків та учнів.

Ще було розглянуто результати підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2022 році, прийнято рішення про їх визнання та зарахування.

Людям із порушенням зору